+34 618 14 13 07

Joan Dausà i Els Tipus d´Interès

cligbcn · octubre 22, 2012 · FESTIVAL NUNOFF, FESTIVAL NUNOFF 2012 · 0 comments


Edició i muntatge: Clara Bes & Ignasi Castanye
Festival NunOff 12/07/2012
Resum de la primera nit del festival Nunoff.
Concert de Joan Dausà i Els tipus d’interès presentant el seu disc “Jo mai mai”
El març de 2010 Joan Dausà (veu de Xavi Masdéu, d’Arròs Covat) va convidar a una barbacoa als músics Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Eloi Isern per proposar-los un projecte esbojarrat. Es tractava de treballar un repertori a partir de les seves cançons, presentar-les en directe a Luz de Gas amb l’excusa d’un concert benèfic i, posteriorment, enregistrar-les en un LP.
Al llarg d’aquest procés s’hi van sumar Àxel Pi (Sidonie), David Romero i Toni Llàcer (Hans Laguna) i va sorgir l’oportunitat de presentar el projecte al Sona9. I al final va resultar que el projecte no era tan esbojarrat: van resultar finalistes del concurs i van guanyar el Premi popular.
Després d’aquesta experiència positiva en format directe, va arribar el moment d’enregistrar un primer disc, amb la complicitat d’Àxel Pi i Martí Maymó i la producció de Santos i Fluren de Blind Records (productors de bandes com Sidonie o Love of Lesbian) que han aportat una nova sonoritat al projecte.
Jo mai mai, disc produït per Florenci Ferrer i Santos Berrocal (Blind Records) és la culminació d’un projecte engegat a principis de 2010 per Joan Dausà i una colla de músics amics, que acabarien convertint-se en Els Tipus d’Interès. Jo mai mai és el primer disc que edita i distribueix CAMEO.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *